Contact

Spreken mijn foto’s jullie aan? Willen jullie graag een afspraak voor een fotoreportage maken? Of heb je een foto gezien in mijn collectie en wil je deze graag kopen? Neem dan via de mail “contact apestaartje hildakoopmans . nl” contact op. Of vul onderstaand formulier in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mail
Ik hoor graag wat ik voor je/jullie kan betekenen qua fotografie.

Nieuwsgierig wie jullie fotografe is? Ook dat kun je hier lezen.

Biografie

Mijn naam is je raadt het al Hilda Koopmans. Ik ben getrouwd, trotse moeder van een heerlijke, sportieve puberdochter. We wonen in de kop van Drenthe samen met onze hond en katten. In de zomerse weekenden zijn we, wanneer het waait, zeilend te vinden op het Zuidlaardermeer en kijken we als gezin de Formule 1. In de wintermaanden vind ik het leuk om te schaatsen op de ijsbaan in Groningen. Ligt er natuurijs dan heb ik de ijsbaan voor de deur.
Zo’n 2,5 dag per week werk ik als Doktersassistente in de leukste huisartsenpraktijk van Drenthe. Hier verzorg ik natuurlijk de patiënten samen met mijn collega’s maar ook het fotowerk van de praktijk.

Sinds 2005 fotografeer ik in opdracht. Eerst had ik met name (Friese) paarden voor mijn lens en al snel werden dat andere huisdieren, mensen, kinderen, bruiloften, zwangerschappen en pasgeboren baby’s. Sinds mijn dochter van de paardensport is overgestapt naar de turnsport ben ik meegegaan en zo fotografeer ik nu ook af en toe turnsters tijdens turnwedstrijden in Groningen en Drenthe.

Diverse door mij gemaakte foto’s zijn gepubliceerd. Zo zijn er foto’s gebruikt door Hallmark en diverse magazines zoals Bit, Phryso, de Hoefslag en Dutchgymnastics The Crew.

Op mijn harde schijven staan talloze foto’s van vakanties en fotowerk welke niet in opdracht zijn gemaakt. Fotograaf ben je namelijk altijd en overal zie je daardoor foto’s voorbij komen. Omdat het zonde is dat deze unieke foto’s op de schijven staan te verstoffen is het mogelijk om deze te bestellen. Op de pagina “vrij werk” kun je ze vinden en natuurlijk bestellen.