Trouwfotograaf

Jullie gaan trouwen . . .

… en dan zoeken jullie natuurlijk een trouwfotograaf voor het maken van de trouwfoto’s. Foto’s die jullie trouwdag perfect weerspiegelen. Via via of het internet zijn jullie op mijn website terecht gekomen! Jullie zijn bij mij aan het juiste adres voor krachtige foto’s zonder poespas!
Er is al een trouwreportage mogelijk vanaf 995 euro voor 6 uur aaneengesloten fotografie. Hiervoor krijgen jullie alle geselecteerde en bewerkte foto’s op hoge resolutie digitaal. Ook de eerste tweehonderd kilometer zijn inbegrepen.

In de loop der jaren heb ik meer dan 100 keer het oh zo belangrijke woord JA in tweevoud mogen horen en vastleggen. Een kleine selectie van mijn trouwfoto’s kunnen jullie op deze pagina bewonderen. Doe rustig inspiratie op voor jullie eigen trouwreportage en wie weet hoor ik ook jullie JA, binnenkort!

Ik hou van trouwfoto’s die laten zien wie jullie zijn en zoals de dag verloopt. Schijnt de zon dan zien jullie dat terug in de foto’s. De trouwfoto’s zijn daardoor tijdloos en niet aan mode onderhevig.

Na de trouwdag stuur ik binnen enkele dagen een preview via de mail. Deze foto’s kunnen jullie naar hartenlust delen met familie, vrienden en bekenden. Natuurlijk mogen ze ook op sociale media geplaatst worden.

Daarna begint het echt werk. Het meest tijdrovende van de gehele trouwreportage is het uitzoeken en bewerken van de foto’s. Als dat klaar is ontvangen jullie een mail met daarin een link om de trouwfoto’s te downloaden. Met deze digitale foto’s kunnen jullie doen wat jullie willen.

Nieuwsgierig naar de investering om jullie trouwdag door mij te laten fotograferen? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Spreken mijn trouwfoto’s jullie aan? Passen mijn tarieven binnen jullie budget? Stuur dan een berichtje met daarin jullie trouwdatum en wensen voor de trouwreportage.

Ieder seizoen is er slechts beperkt ruimte in mijn agenda, aarzel dus niet en neem tijdig contact op om teleurstellingen te voorkomen!

Het contactformulier om te informeren of ik op jullie trouwdag nog tijd heb vinden jullie onderaan deze pagina. Vul hem zo volledig mogelijk in en jullie horen snel van mij.

Mijn werkgebied als trouwfotograaf Drenthe is hoe kan het ook anders voornamelijk de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Maar ook daarbuiten heb ik meerdere trouwreportages mogen maken.

Nieuwsgierig wie nou jullie trouwfotograaf is? Lees dan meer over mij op de pagina “Contact & Biografie” en neem ook gelijk contact op om te vragen of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Mij als jullie trouwfotograaf boeken?

Vul dan snel onderstaand formulier in om te informeren of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.